2010. aug 30.

ancients @ BECUP - végeredmény

írta: _kodiak_
ancients @ BECUP - végeredmény

Gyorsan leírom, amíg még érdekel valakit.

 

Kicsit álmosan kezdett a csapat a csoportmeccsek első meccsén az incentive ellen kikaptunk dust2-ön. Volt már ilyen, úgyhogy nem aggódtunk. A második meccset lehoztunk probléma nélkül.

Szombat hajnalban boE és nkR karambolozott útban a LAN-ra, Flav késve és rettentő másnaposan kelt, így csak kb fél 1 körül játszottuk le a harmadik csoportmeccsünket, amit szintén nyertünk. A szétlövésben magabiztosan küldtük alsó ágra ha jól emlékszem a digitalzone csapatát. Kiderült hogy a legkedvezőbb ágat kaptuk, hiszen ideális esetben a myrmidoni majd a hax aztán a digestive lettek volna az ellenfeleink a felső ágon. Ha mindet nyerjük a felső ági döntőben vagyunk a LAN legesélyesebb csapata a spray ellen.

Az első komolyabb meccsünkön a Myrmidoni ellen sajnos rögtön elvéreztünk. 13:2-re támadott ellenünk a román csapat. Tetézve a bajt az első körünket elbuktuk, majd spóroltunk, hogy a döntetlenért küzdjünk. A spórkör után zsinórban hoztunk 8 kört, míg elfogyott a szerencsénk es alul maradtunk. A myrmidoni második lett végül.

Alsó ágon  két könnyebb ellenfelet búcsúztattunk, ha jól emlékszem, majd a haxx ellen is magabiztosan nyertünk nuke-on. Következett az endless csapata akikkel csak másnap reggel tudtunk játszani a színpadon. A CT oldalt elég magabiztosan hoztuk, majd megnyerve pár támadást 15:9-re vezettünk. Sajnos innen az endless hihetetlen akaraterővel megfordította a meccset. Kiharcolták a döntetlent, pedig ehhez úgy kellett megnyerniük egy sk-t, hogy nekünk fegyvereink voltak. Sikerült nekik, majd a hosszabbítást meg is nyerték. Az endless harmadik helyen végzett a versenyen.

Mi pedig búcsúztunk a BECUP-tól a legjobb nyolcig jutva.

Összegzésként annyit szeretnék hozzátenni, hogy nagyon elégedett voltam a csapattal, nkR és boE remekül beilleszkedett, flav és kuLi szenzációsan játszott, de sajnos az hogy kevés időt készültünk megbosszulta magát.

 

ui: a képeket lopkodtam Bejjától meg a cs2huról

Szólj hozzá

lan becup ancients