2010. aug 25.

A cenzúrázatlan ancients interjú

írta: _kodiak_
A cenzúrázatlan ancients interjú

Üdvözöllek újra itt a TOTALCS hasábjain kedves KODIAK! Bár még a legfiatalabbak is ismerik a nevedet, mégis arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak!


Kodi vagyok.

Szinte mindenki kívülről fújja a karriered főbb állomásait, mozzanatait, így ezt a részt úgy gondolom át is ugorhatjuk. A KODIAK Saga még máig is tart, folytatódik, hiszen nem „vonultál” még teljesen vissza, nem raktad le az egeret. Mi ennek az oka?

Játszani fun.

Várható még újabb bejegyzés a blogon, ami a KODIAK Saga folytatásával kapcsolatos?


Várható.


Az elmúlt 1 év 5 CSS LAN-jából 3-on (D-LAN, ICL5, illetve most BECUP) Te is játékosként vettél részt. Teljes visszatéréseteket nem tervezitek?


Teljes visszatérést nem tervezünk.

Érdekes felállással készültök a pénteken kezdődő BECUP-ra. Miként esett a választás a 2 új arcra? És hova „tűnt” Npp és stawros?

Npp és stawros „eltűnt”, a két új tagra pedig kuLi figyelt fel egy üzbég kz szerveren.

Ha már szóba jött a felkészülés, hogy haladtok e téren? Hasonlóan megy a gyakorlást, mint a tavaszi ICL előtt, vagy most már kevesebb tényező gátol meg Titeket a sikeres felkészülésben?

Nem haladunk e téren, több tényező gátol meg bennünket a sikertelen felkészülésben.

Mennyire követted figyelemmel a magyar scene eseményeit, történéseit? Véleményt tudsz formálni a jelenlegi helyzetről? Mely csapatokat említenéd meg a maiak közül, kikre lehet építeni?


Nem követem figyelemmel a magyar scene eseményeit, de Res1stre, claytonra, aLera, Nppre és stawrosra biztosan nem lehet építeni.

Nagy különbség van a „régi” scene és a mostani között?


Nagy.

Ez lesz az első alkalom, hogy a BECUP-on játékosként veszel részt, hiszen az elmúlt 3 évben mindvégig szervezőként tevékenykedtél a pestszentimrei rendezvényen. Várható még a visszatérésed az admingárdába, vagy már csak játékosként szándékozol szerepelni a LAN-on?


Nem várható még.

Milyen célokkal, elvárásokkal vágtok neki a BECUP-nak?


Szeretnénk eredményesen kijutni a csoportból.

Jöjjön egy kicsit pikánsabb téma, a magyar válogatott. Egy időben Te voltál a nemzeti csapat kapitánya. Elvállalnád újból? Ha újból Te lennél a „cséká”, kiket válogatnál be?


„A” csapat: Fogorvos <Legendás tömések>, zsúrk0cs1, Döbbenet Kft, Bölönc és akira
„B” csapat: stawros, Npp, Res1st, clayton, aLe

Utolsó kérdésem következik, amely a szokásomhoz híven a BECUP végeredményéhez kapcsolódik. Szerinted kik az esélyesek a képzeletbeli dobogóra? Lesz-e idén meglepetéscsapat?

Mindenképp az első három helyezett áll majd a dobogóra, meglepetés így nem lesz.

Végül szeretném megköszönni, hogy elfogadtad a felkérést és a rendelkezésemre álltál. Eredményes felkészülést és sok sikert az ancients-nek a LAN-ra! Utolsó szó természetesen Téged illet.


Köszi.

by: kuLi

Szólj hozzá

interjú kuli ancients