2008. okt 15.

Retroblog: kuLi készül

írta: _kodiak_
Retroblog: kuLi készül

kuLi az ancients fő awp-se elmélkedik egy meccs előtt az ancients blogjában. Dátum: 2006. december 18.

 

Ez a nap is prímán kezdődik.

Túl egy mérhetetlenül fárasztó szoftverprezentáción, ismételten - szokásos pozíciómat felvéve - egy monitor, a nyomtató folyamatos zakatolása, egy rahedli aláirandó üdvözlőlap és egy csésze gőzölgő dupla mellett elmélkedem a közelgő “eseményről".

Hogyan tud az ember kellőképpen felkészülni egy rendkívül fontos tétmeccsre?
Gondolataim, uncutted.

de_inferno.
Ct jellegű pálya. Lesz késkör? Még szerencse hogy minden áldott alkalommal terrorba álltunk, direkt megnehezítve dolgunkat gyakorlás közben, kissé megszokva a kezdeti instant szopást. Tökéletes az első körünk. Eddig háromból csupán kétszer cseszted el. Taktikák felfrissítése napokkal ezelőtt megtörtént, vadiúj legújabb-legjobb köreinkkel felvértezve semmilyen meglepetés sem érhet bennünket. Csak reméled.
ancients szerver, "hazai pálya".
Semmi probléma nem lesz öreg, egyszer már volt szerencsénk játszani ellenük egy szorosnak mondható tétmeccset, egészen véletlenül pont ezen a pályán. Mennyi az esélye hogy pontosan ugyanazokat a lépéseket fogják erőltetni, amit korábban? Valószínűleg a világon semmi, hiába... Minden bizonnyal ők is felkészültek belőlünk. Nem néznek le minket annyira... titkon reménykedsz benne hogy igen, ugye?
este 21:00
Letöltötted a legutolsó infernon lejátszott meccsüket. Nem is sejtik, hogy kezünkben van minden lépésük. Nem sejtik, tudják - de ez ugyan már ne izgasson. Mindent meg kell tenni a győzelemért. Európa egyik legjobb csapata ellen kell kiállnod. Rengeteg kiváncsi szempár sasol majd, a sok magyar nekünk szurkol juhé.
Tegnap este felfedeztem egy zseniális, fpsben dús helyet ahol akadás nélkül ki tudok magamból ontani akár egy tár golyót is! Nem is sejtik még hogy ezalkalommal nem PGCCből fogok a TFT erejével szenvedni, hanem - reménykedve abban, hogy netem kivételesen nem hagy cserben - az otthon melegénél fogok 30-50fps között lavírozni, lecserélve nagy-zöldemet az öreg coltra. Alábecsülik szerény csapatom, mwahahah... Tudsz te meglepetést okozni ha akarsz. Akarsz ugye?
Insignia Cadre.
Megvan még a rushfogó beállás? Trapp-trapp-trapp, flash ki, staw ki, kuLi rátehenedik a gombra és imádkozik. Az sosem árt. Menni fog. Ott lesz velem stawros az opteronjával, mi baj történhet? Tízből hatszor leteszik a bombát, mint legutóbbi alkalommal te barom.
Tudják ám ők is, hogy "könnyedén" verhetőek. Azt mesélik hogy Cadre a mélyponton, csapatod mostanság viszont elképesztően pörög. Mese.
KODIAK a "lagenda" megy majd előre, diafilm-szerű mozgása megfelelő védelmet nyújt egy awmes ellen pl. B-rush esetén. Nincs az az Isten hogy őt ellőjék. Ezt te sem gondolod komolyan. Nem szabad kapkodni. Higgadtan, mintha csak a fórum-editor-squad ellen játszanánk. Tudom magamról, általában jól teljesítek tétmeccsen, hála fokozott izgalmi állapotomnak néha csodákra vagyok képes! A legutóbbi 10-15 meccsen miért nem voltál képes rá hmm?
Kommunikációra ösztökélve üvöltve kell biztatnod a többieket. Gyerünk, csak így tovább, beszélj, beszélj, mindent tudni akarok! Igen, a kommunikáció mindennek az alapja. Ismét fel kell öltened bohócruhád, hajrá öreg.


Főnök közeleg, gyorsan tüntesd el iromá...

ancients . kuLi
 
*update* 
"Tudta-e? A japán Matsushita Electric Corporation dolgozói bambuszbotokkal verték főnökeik bábujait a feszültség enyhítése érdekében. Eközben a cég 25 év alatt 30%-ot gyarapodott."
*update*

 

 

Szólj hozzá

ancients retroblog